Mina hundar älskar att gå till frisören numera

God eftermiddag gott folk, hoppas ni alla har haft en bra måndag än så länge och att den bara blir bättre. Jag tänkte att en bra start på den här veckan kan vara att skriva om ett företag som jag verkligen tycker om. Företaget heter KaNos Trim & Dagis AB och jobbar bland annat med hundtrim i Älvsjö.

Jag har tidigare skrivit mycket om mina hundar och det här inlägget är inget undantag, även idag kommer ni få läsa om mina två älsklingar. Jag spenderar största delen av min fritid till att träna med dem då vi tävlar en del tillsammans, det har blivit en hobby för mig. Både jag och hundarna älskar träna och tävla tillsammans, min äldsta hund tävlar mest i agility och lydnad medan min mista hund tävlar mer i utställningar. Under tävlingarna måste de se bra ut, därför har jag tagit mig tiden att hitta det bästa stället för hundtrim i Älvsjö. För mig spelar det inte så stor roll att det har tagit mig lång tid att hitta KaNos Trim & Dagis AB eftersom när jag nu har hittat dem vet jag att trimningen garanterat blir bra. Jag kan fullhjärtat lita på hundfrisören med att resultatet blir bra, dessutom vet jag att mina hundar är i goda händer där. Förut tyckte de att det var lite jobbigt att gå till frisören men sedan vi började gå till det här företaget har de börjat gilla det mer och mer, de har inte längre något problem att gå dit. Med det här sagt kan jag inget annat än tipsa er alla om att också gå till det här företaget om ni söker ett bra ställe för hundtrim i Älvsjö.