Vad jag gör på min semester

Skidåkning är det jag vill göra på min semester och när man inte är i skidbacken vill man bo bra med alla bekvämligheter. Att bo i en fint utrustad fjällstuga gör mycket och detta känner jag att jag vill skriva ett inlägg om. Det är så vackert i Vemdalen och det är en lisa för själen att åka dit en gång om året och ta med barnen, det gillar de och det önskar jag att alla ungar i hela Sverige skulle få uppleva. Vad tycker ni om skidåkning? Roar det er så skulle ni kanske vilja åka till en vackert belägen fjällstuga. Med storslagen utsikt, bastu och relaxavdelning och endast ett par minuter till skidbackarna. Om ni har varit på någon annan ort än i Vemdalen får ni gärna skriva och berätta om det till mig och alla andra som kommer hit till bloggen och det går i så fall bra att skriva nere i kommentarsfältet. Nu tar jag ut en veckas semester på vintern och åker till Vemdalen och resten på sommaren och då blir det antingen någon resa ner till Medelhavet eller så åker vi någonstans här i Sverige. Det är viktigt att man får ladda batterierna ordentligt och det behöver vi alla göra och vi har alla någonting som vi tycker särskilt mycket om. Jag tycker till exempel om att åka till USA på semester men det har jag inte råd att göra mer än en gång varannat år. När jag bodde i Australien hade jag semester på Nya Zeeland och det var verkligen trevligt eftersom det inte var så varmt där då.

Nu har vi pratat om semester och en fjällstuga med bastu. Kanske är du så lyckligt lottad att du har ett eget fritidshus där du kan tillbringa tid med nära och kära, lyckans ost!