Skidåkning eller solsemester?

Vad gillar du bäst, skidåkning eller solsemester? Jag älskar bägge delarna men jag måste erkänna att jag föredrar skidåkning lite mer. Det finns något speciellt med att komma ut i backarna och få lite frisk luft. Och självklart älskar jag utmaningen med att ta mig ner för backarna.

Det finns dock en del negativt med skidåkning också. Det kan vara rätt dyrt, och det tar oftast minst ett par dagars resa innan man kommer till sin destination. Själv har jag ju hundra mil till min favoritdestination som är Vemdalen. Solsemester däremot, är ofta billigare och man sätter sig på ett plan och landar efter några timmar i Spanien eller Grekland. Man får ligga på stranden och ta det lugnt, och bara njuta av solen och värmen.

Det finns alltså fördelar och nackdelar med bägge delarna, men till slut handlar det ju om vad man personligen gillar bäst. Skidåkning eller solsemester – vad gillar du bäst? Skriv nere i kommentarerna.

Kommentar från Elin: Jag älskar solsemester! Man får ligga på stranden och ta det lugnt, och bara njuta av solen och värmen. Det är verkligen något som jag behöver från tid till tid. Dessutom så är det ofta billigare och man slipper den långa resan innan man kommer fram. Jag skulle nog inte klara mig utan mina årliga solsemester! 🙂

Kommentar från Anna: Jag gillar bägge delarna, men det måste nog bli skidåkning till slut. Jag älskar utmaningen med att ta mig ner för backarna, och det finns något speciellt med att komma ut i naturen och få lite frisk luft.

Kommentar från John: Jag personligen föredrar solsemester. Man får ligga på stranden och ta det lugnt, och bara njuta av solen och värmen. Sist jag ägnade mig åt skidåkning bröt jag benet och fick ha gips i 3 månader, uscha!