Ska ta hit en trädgårdsdesigner från Kungälv!

Jag har inte gröna fingrar och kan inte mycket om växter. Tycker att det är hyfsat intressant men mest tycker jag att det är kul. Och framförallt så är det kul att ha en fin trädgård, för det förhöjer verkligen utseendet på hela fastigheten. Så det här med att anlita en trädgårdsdesigner för att fixa i trädgården, det är jag verkligen för.

Har länge gått och tänkt på att jag måste göra någonting åt trädgården medan mannen min tycker att den duger som den är. Men det är bara en tråkig gräsmatta och jag vill ha en fin och lite mer levande trädgård. Så tanken är att jag ska få hit en trädgårdsdesigner från Kungälv som kan hjälpa mig att planera, designa och sen plantera och anlägga trädgården ordentligt.

Jag har några idéer för hur jag vill ha det men behöver råd och även hjälp för att se om det faktiskt är möjligt att göra så som jag tänker att jag vill göra eller inte. Hoppas det, för annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men tänker att den trädgårdsdesigner som kommer hit från Sålanda Trädgård i Kungälv då kommer att kunna hjälpa mig för att planera det på ett sätt som fungerar för min trädgård och som blir snyggt men gärna inte alltför mycket att sköta.