Mitt fritidsintresse – att läsa restaurangrecensioner på nätet

Hoppas att det är några fler av er som är likadana som mig nu så att jag inte är den enda udda personen här. Men när jag är ledig, hemma om kvällarna och sitter i soffan, så brukar jag inte kolla på tv utan jag brukar kolla upp, läsa om och kolla recensionsvideos på olika restauranger. Det kanske låter konstigt, men jag tycker om att äta ute men är inte villig att lägga alldeles för mycket pengar på det. Brukar äta ute ungefär en gång i veckan och då vill jag verkligen att det blir någonstans där de har väldigt god mat. Så jag brukar kolla bland de olika restaurangerna på Östermalm för att se om det är någon som verkar intressant. Som faller mig i smaken så att säga.

Tycker att det finns väldigt många bra olika restauranger så hittills har det i alla fall inte varit svårt att hitta någon bra. Senaste var jag och åt på Två Små Svin, som serverade Danska smørrebrød och det var väldigt gott. Lite annorlunda mot det jag brukar äta, men definitivt ett ställe jag kan tänka mig att gå tillbaka till för att äta på igen.

För er som inte brukar kolla efter restauranger på nätet på er fritid så kanske det är förvånande hur många det faktiskt finns. För det finns många som ligger lite mer avskilt som jag kan tänka mig att man lätt missar om man bara går på de vanliga gatorna i centrala Östermalm för att hitta restauranger.