Flytthjälp för att få fritid

Man får inte mycket fritid över när man flyttar. Det är hela tiden någonting som behöver göras och får man någon tid över så är man ofta så trött att man allra helst bara lägger den på vila. Att man känner att man bara vill ta det lugnt, ta en andningspaus för att det inte ska bli alltför överväldigande.

Tycker själv att det är ganska jobbigt att flytta och att det är väldigt skönt att ta flytthjälp för att underlätta i alla fall lite grann. För att det finns tillräckligt mycket att göra ändå och att det då verkligen inte skadar att åtminstone ta lite hjälp med någon av delarna. Antingen med städningen eller med transporten, eller det är i alla fall det som jag tycker är lättast och skönast att få hjälp med.

Själv har jag bara flyttat en gång i livet och då tog jag hjälp från Annelunds Städ & Flyttservice i Lund. De kan jag varmt rekommendera, för de var väldigt duktiga. Fick hjälp med att bära och frakta mina tunga möbler, som jag aldrig hade klarat av att göra på egen hand utan flytthjälp, även om jag hade haft mina bröder till hjälp så hade det varit betydligt mer komplicerat än vad det var nu. För nu kändes det inte som att det var några vidare svårigheter med det utan det gick i stort sett problemfritt.