Boka tid för spraytan?

Har tänkt att jag ska boka tid för spraytan i Växjö. Är inte helt säker på om jag ska göra det än eller inte, för jag har aldrig gjort det tidigare, så är osäker på hur det kommer att bli. Vet samtidigt att de på Studio Kalmar i Växjö är väldigt duktiga och har sett andra som har fått spraytan hos dem och att det ser bra ut. Ganska naturligt ändå. Är bara rädd för att jag ska göra det och så kommer det inte alls att se naturligt ut utan bara konstigt. Och det vore inte så roligt.

Tror att det finns olika nivåer av solning i spraytan som man kan göra och antar att om jag tar den minsta så kommer det knappast att bli för mörkt i alla fall. Kanske borde prata med dem först i alla fall för att se vad de tycker, kanske blir det ingenting av det och så har jag lagt pengar på det i onödan. Nej, det är väl alltid bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite och vara på den säkra sidan.

Jag är ingen person som solar mycket ens på sommaren. Även om jag har mycket fritid efter jobbet och när jag har semester så planerar jag alltid in så mycket annat att göra istället att jag inte riktigt får tid över för att sola. Så spraytan är väl den bästa lösningen för att få en snygg brun färg i några dagar, perfekt för syrrans bröllop här i Växjö.